II.ročník Velké ceny města České Třebové

30.01.2013 12:19

II. ročník Velká ceny České Třebové

            V neděli 27.1.2013 proběhl v České Třebové kvalitně obsazený turnaj mláďat, mladších a starších kategorií žactva. JC Litokan Litoměřice ( trenující pod soukromou školu Šrejbr ) zastupovali pouze dva závodníci, sourozenci Michael a Denisa Beranovi, ale oba si odvezli medailové ocenění. Turnaje se zúčastnilo 250 závodníků ze 38 oddílů.

První medaili získal pro náš klub Michael, když startoval v kategorii mladší žáci ve váze -30 kg. Po utkáních v tabulce, ve které skončil na druhém místě si zajistil boj o finálovou účast. Tam bohužel nestačil na pozdějšího vítěze z Hranice a podlehl mu. Zisk bronzové medaile je pro tohoto závodníka úspěchem, protože v této kategorii startuje jako nováček od začátku tohoto roku.

Druhý závodník Denisa Beranová se představila v kategorii starší žákyně ve váze – 48 kg. Prezentovala se dobrým, útočným judem a svým soupeřkám nedala šanci. Všechny své zápasy ukončila před časovým limitem ( 3 minuty starší žactvo ) na ippon a po zásluze brala zlatou medaili.

Děkuje rodičům za dopravu závodníků na závody a závodníkům za vynikající reprezentaci našeho klubu JC Litokan Litoměřice a města Litoměřice.

 

www.litomericko24.cz/2013/01/29/sourozenci-berankovi-uspesne-reprezentovali-litomericke-judo/

 

 

Fotogalerie: II.ročník Velké ceny města České Třebové