Memoriál Michala Hrušky Litvínov 23.5.2009

24.05.2009 17:34

JUDISTÉ Z LITOKANU USPĚLI V LITVÍNOVĚ

 

Judisté se v sobotu určitě nenudili. Zúčastnili se XVI. Ročníku Velké ceny Litvínova – memoriál Michala Hrušky, který pořádal TJ SSZŠ Litvínov. Bylo zde celkem 210 závodníků různých kategorií ( dorostenci, mladší a starší žáci a mláďata ). Čas před turnajem pořadatelé vyplnili pro děti milým překvapením, vystoupila Martina Balogová s její kapelou. Zpříjemnila všem zúčastněným čas před těžkými zápasy.

Za náš Judo Club Litokan Litoměřice nastoupilo  pět závodníků a odvezli si pět medailí.

V kategorii mláďata ( spojené ročníky  1999 a mladší )  jsme měli 4 zástupce. Ve váhové kategorii do 35 kg si výborně poradil se svými soupeři Vojtěch Gruntorád  a z turnaje si odvezl pohár a zlatou medaili. Skvělý výkon podal Jaroslav Alt (váha +47 kg ) a z turnaje si odvezl stříbrnou medaili. Dobře se prosadil i Michael Beran ( váha do 21 kg ). Z turnaje si odvezl bronz. Nejvíce naplněnou skupinu měl Daniel Pařízek ( váha do 29  kg ) celkem 16 soupeřů bojovali v pavouku.  Jako prvního chytil staršího a zkušenějšího soupeře, který ho z pavouka vyřadil.

 

Dvě zlaté medaile a dva poháry si vybojovala Judith Kovářová váha do 48 kg, která s přehledem vyhrála dvě kategorie starší žákyně i dorostenky.

 

 

Judo klub děkuje všem rodičům a hlavnímu sponzorovi HKS-CZ s.r.o., kteří podporují naše judisty.

Fotogalerie: Memoriál Michala Hrušky Litvínov 23.5.2009