Polabská liga II.kolo Chlumec nad Cidlinou

20.02.2013 07:28

II.kolo Polabské ligy v Chlumci nad Cidlinou

            V sobotu 16.února 2013 se skupina jedenácti  judistů JC Litokan Litoměřice, trénující pod soukromou školou Šrejbr, vydala na cestu do Chlumce nad Cidlinou, kde domácí klub pořádal 2.kolo XXVI. ročníku Polabské ligy. Na turnaj se sjelo 226 závodníků z 23 oddílů.

Naši judisté získali celkem 8 medailí ( 3x zlato, 5x stříbro, 1x 5.místo ). Celkově jako klub jsme obsadili 6.místo.

Nejmladší  judistkaRozálie Rybová (mláďata do -28kg) se nezalekla svých starších soupeřek a vybojovala stříbrnou medaili. Vítězslav Richtr (mláďata do -27kg) se odepral jeden zápas a pro momentální indispozici odstoupil z turnaje. V nejobsazenější kategorii mláďata do -34 kg vybojoval stříbrnou medailiŠimon Fröhlich, z tabulky postoupil Jáchym Ryba, který poté prohrál těsně ve čtvrtfinále a obsadil dělené páté místo. Z tabulky se nepodařilo postoupit Jakubovi Löwymu, který prospal první zápas a posléze to už nedohnal. V další nabité váze mláďata do -30 kg vybojoval Jiří Učík stříbrnou medaili, když ve finále vedl a nakonec prohrál na držení. Michael Beran startující v kategorii mladší žáci do -30 kg vybojoval  stříbrnou medaili pro náš klub. Na řadu přišly mladší žákyně, kde Ria Richtrová ve váze do -36 kg získala také stříbrnou medaili. Dále Ema Fröhlichová ve váze do -40 kg nenašla přemožitelku a s přehledem vybojovala zlatou medaili. Na řadu přišly starší žákyně, kde startovaly Denisa Moravcová a Denisa Beranová. Moravcová ve váze do -36 kg získala zlato. Poté přidala další zlatou medaili Beranová, která vyhrála kategorii do -48 kg.

Děkujeme za spolupráci rodičům, kteří pomohli s dopravou na tento turnaj a závodníkům za příkladnou reprezentaci našeho klubu JC Litokan a města Litoměřice.

www.osju.eu/polabska-liga/prubezna-tabulka

majkbi.rajce.net/Polabska_liga_II.kolo_Chlumec_nad_Cidlinou,_16.2.2013

www.litomericko24.cz/2013/02/18/litokan-veze-medaile-i-z-chlumce/

 

Fotogalerie: Polabská liga II.kolo Chlumec nad Cidlinou