Statistiky - výsledky

07.08.2010 10:43

Výsledky za rok 2012

JC Litokan skončil těsně nad TOP desítkou na 12.místě ( 3 - 2 - 3 ). Je pozitivní větší počet medailí, ale i to, že se dokáží prosadit další závodníci, kteří postoupili z kategorie mláďat do žáků. Urřitě to svědší o dobré cestě a práci trenérů i judistů, kteří na sobě chtějí pracovat. Jen tak dále. Zlato získala Denisa Beranová ( PČR starších žákyní -44 kg, Chomutov ), Margita Kadeřábková ( MMČR -57 kg, Vršovice), Vítězslav Votruba ( MMČR -100 kg, Vršovice). Stříbrnou medaili pak Judith Kovářová ( MČR žen -52 kg, Jablonec nad Nisou), Štěpánka Krejčová ( PČR ml.žákyně -57 kg, Ostrava). Bronz přidali Matěj Krejčí ( PČR starších žáků -66 kg, Chomutov), Denisa Moravcová ( PČR mladších žákyní -32 kg, Ostrava) a Jaroslav Slabý ( MMČR -81 kg, Vršovice). 

kluby na republikových šampionátech + jednotlivé kategorie + kvalifikační turnaje

www.czechjudo.cz/vysledky-soutezi.htm

 

Výsledky za rok 2011

JC Litokan se výrazně posunul směrem vpřed na celkové 9.místo, a to i zásluhou našich veteránů ( 4 - 0 - 1 ). Zlato získala Denisa Beranová ( PČR ml.žákyně -40 kg, Litoměřice ), Margita Kadeřábková ( MMČR -63 kg, Vršovice ), Vítězslav Votruba ( MMČR -100 kg, Vršovice ) a Jaroslav Slabý ml. ( MMČR -81 kg, Vršovice ). Bronz přidala Judith Kovářová ( MČR dorostenek -52 kg, Jablonec nad Nisou ).

kluby na republikových šampionátech + jednotlivé kategorie + kvalifikační turnaje

www.czechjudo.cz/vysledky-soutezi.htm

 

Výsledky za rok 2010

JC Litokan skončil na konečném 59.místě ( 0 - 1 - 1 ) se ziskem jedné stříbrné medaile - Judith Kovářová ( MČR dorostenek do -48 kg, Plzeň ) a jedné bronzové medaile - Denisa Beranová ( PČR mladčích žákyň do -36 kg, Mohelnice).

kluby na republikových šampionátech + jednotlivé kategorie + kvalifikační turnaje

www.czechjudo.cz/vysledky-soutezi.htm

 

VÝSLEDKY ZA ROK 2009.xls (53,5 kB)

 

Naši judisté jsou úspěšní i jako "tým" v hodnocení družstev, které se turnajů účastní .

Pořadí družtev určují celkové počty získaných medailí jednotlivých klubů , které se turnaje zůčastňují . Vzhledem k tomu, že jsme malý klub tak každé výborné umístění v družstvech je pro nás velmi cenné .

Získali jsme  pohár  družstev v Jihlavě 29.3.2009 , kde se ve velké konkurenci dokázali umístit na krásném třetím místě.

Další pohár přivezli z turnaje v Teplicích 11.4. 2009, kde náš judoclub skončil  těsně na čtvrtém místě a pohár je cenná trofej při počtu závodníků  , kteří se turnaje zůčastnili .

Obrovský úspěv měli naši závodníci na turnaji v Brně 29.9.2009 na turnaji s mezinárodní účastí .Zůčastnili se ho čtyři naši judisté a  dokázali se svými výkony v pořadí družstev umístit na skvělém čtvrtém místě .

 

Pohár přivezli také z turnaje v Rumburku 31.11.2009, kde ve velké konkurenci dokázali svoje úspěchy dostat na třetí místo a  to bylo velké překvapení turnaje .

 

Další pohár družstev jsme přivezli z turnaje v Jihlavě,který se konal 6.12. a naši judisté se umístily na krásném druhém místě .

Stejný úspěch měli v Teplicích 19.12., kde na Vánočním turnaji získali pohár za druhé místo ve velké konkurenci ostaních klubů.