vánoční turnaj ve Vršovicích

06.12.2012 15:01

Turnaj mláďat v Praze Vršovicích

            V neděli 2.12.2012 se na naše poměry početná 18-ti členná výprava judistů JC Litokan Litoměřice, trénující pod soukromou školou Šrejbr, vydala do hlavního města Prahy. Ve Vršovicích se potkalo na 180 judistů z asi 20 klubů. Začátek obstarali jako tradičně Mikuláš s čertem a andělem, kdy dětem nadělili nějaké sladkosti. Pak závodníky rozdělili do váhových kategorií a mohlo se začít.

Na turnaji startovali i nováčci, pro které to byly vůbec  první závody. Ničeho se nezalekli a všichni podali dobré výkony a odnesli si i ocenění a malé dárečky. Z nováčků se umístili Štěpánek Matyáš (2.místo), Ryba Jáchym (3.místo), Štěpánková Nikol (3.místo), Kubík Jaroslav (4.místo), Procházková Adéla (4.místo).

Trochu více pokročilí Kopřiva Jan (1.místo), Rybová Rozálie (1.místo), Matzkeová Barbora (2.místo), Valašík František (2.místo), Procházka Patrik (4.místo), Vaňhát Matyáš (3.místo).

A už ostřílení judisti Richtr Vítězslav (1.místo), Fröhlich Šimon (1.místo), Löwy Jakub (1.místo),     Beran Michael (1.místo), Učík Jiří (2.místo), Fröhlichová Ema (2.místo) a Richterová Ria (4.místo).

Celkový zisk 6x zlato – 5x stříbro – 3x bronz a 4x čtvrté místo. Předání proběhlo za velkého aplausu, kdy poháry a diplomy jim předávali účastníci olympiády v Londýně a zástupci domácího oddílu Sokola Vršovice Jaromír Ježek a Jaromír Musil.

Děkujeme judistům za skvělou reprezentaci oddílu JC Litokan Litoměřice a města Litoměřice a dále trenérům a rodičům, kteří pomohli zajistit dopravu závodníků.

https://www.litomericko24.cz/?p=3812

 

Fotogalerie: vánoční turnaj ve Vršovicích