Vöcklabruck Rakousko - 20.ročník

05.03.2013 08:51

Moravcová veze stříbro z Rakouska

                V neděli 3.března se dvě judistky JC Litokan Litoměřice ( trénující pod soukromou školou Šrejbr ) zúčastnily mezinárodního turnaje v rakouském Vöcklabrucku. Jednalo se o 20-tý ročník tohoto velmi dobře obsazeného turnaje mladých judistů z Rakouska, Švýcarska, Německa, Slovenska, Polska, Chorvatska a České republiky. Turnaje se zúčastnilo celkem 494 závodníků z 75 klubů těchto zemí.

První do bojů zasáhla mladší Denisa Moravcová, která se představila v kategorii starší žákyně ve váze do -36 kg. V Prvním zápase porazila soupeřku z rakouského Welsu a v boji o finále závodnici z Gallneukirchenu, také z Rakouska. Ve finále paradoxně narazila za judistku z české Kaplice, které podlehla v držení na ippon.

Odpoledne se také dostalo na starší z holek Denisu Beranovou. Ta narazila na českou závodnici z Kroměříže už v prvním kole a svůj zápas bohužel prohrála. Její přemožitelka pak následně prohrála a zavřela ji cestu do oprávek, pro Denisu tak turnaj skončil. Za poslední tři roky je to podruhé, co se neumístila na stupínku.

Děkujeme děvčatům za reprezentaci našeho klubu  a města Litoměřice.

Fotogalerie: Vöcklabruck Rakousko - 20.ročník